sunnuntaina, marraskuuta 16, 2014

Suomen kädentaitomessut 2014

Minun piti jättää tämänvuotiset messut väliin, mutta enhän voinut olla lähtemättä ja sain vielä vapaalipun sinne. Messukaverikseni sain helsinkiläisen koulukaverini (1980-luvulta), joka oli hurahtanut käsityöhön (neulontamaailma) samoihin aikoihin kanssani eli noin 5 vuotta sitten.
Nämä olivat minulle viidennet messut peräkkäin.

Heti lauantaiaamusta oli näin pitkä autojono kello 8.45, mutta ei minua ahdistanut, koska pääsimme ohittamaan tuon autojonon toisella tekniikalla ja pääsimme sisään jo kello 9.05 aikaan.

Koska siellä oli kuvauskielto, niin siellä ei saanut ottaa kuvia kuin muutaman näytteilleasettajan luvalla esim. Paapo oli jättänyt lapun seinälle että saa kuvata. C-hallissa kuvasin tauon aikana ylhäällä ja tuo yksi kuva ei riittänyt kertomaan, miten paljon ihmisiä siellä oli.

Suomen kädentaidot on ottanut kuvia ja ladannut ne Instagrarmiin, josta voitte katsoa lisää.


Tauolla C-hallin katsomossa
Karkkineuleita oli tasan 400 ja en pystynyt valitsemaan, sillä kaikki olivat yhtä hienoja!
Siinä karkkineuleiden joukossa sai ottaa selfien. Niin, otin videon karkkineuleista pikaisesti ja kamera oli väärinpäin. Tässä videopätkä KLIK!

selfie

Ei sieltä ikinä pääse ilman kasseja, ei millään.
Kassien sisältö
Pieni lankakasa ja Paavo-puikkomitta
Kirjahamsteri kiittää Hobboks- ja Moreeni-osastoa
Kirjat maksoivat 10 euroa kappaleelta
paitsi Uudet pohjoismaiset kirjoneuleet 15 euroa
Messukaverini kertoi, että nämä päättelyneulat helpottaisivat päättelytuskaa.
Toivottavasti, sillä inhoan päättelytyötä.
Clover - päättelyneulat
Vuoden päästä jätän väliin tai menen taas hakemaan jotain tarvittavaa. Eilen harmitti se, että jätin sinne yhden uniikkitaulun ja olisi pitänyt ostaa sen mukaani. Joku muu onnellinen saa sen tai se odottaa minua ensi vuonna.

Suosittelen lämpimmästi menemään Euroopan suurimmalle käsityömessutapahtumalle. Siellä on aina jotain uutta, joka vuosi. 

5 kommenttia:

 1. Minä en ole vielä koskaan päässyt käymään noilla messuilla. Olen tässä blogituttujen sivuilta käynyt ostoksia katselemassa. Ehkäpä ensi vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lähteä ensi vuonna, kun silloin on 20-vuotisjuhlakin.
   Itse taidan ostaa kolmen päivän lipun vaikka kyllä yhdessä päivässä ehtii katsella, mutta saisin nauttia rauhassa ja katsella myös esityksiä.
   Kuulin, että perjantaisin on väljempää ja itse käyn aina lauantaisin, jolloin on todella ruuhkaa. Sunnuntaisin jotkut myyjät sanovat, ettei ole enää sellaista, mitä on ollut perjantaina ja lauantaina.

   Poista
  2. Siis sunnuntaisin jotkut myyjät sanovat, että tuote on loppunut. Suosittelen menemään joko perjantaina tai lauantaina.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olisin ostanut enemmän, mutta budjetti ei sallinut. Olen kuitenkin tyytyväinen ja onhan Tampereella hyviä lankakauppoja (Kerä ja Lankaidea), jos tarvitsen jotain.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.