sunnuntaina, marraskuuta 15, 2015

Perjantain messukuvia E-hallista - Roosa B.


Perjantaina kävimme E-hallissa ja minulla oli vain yksi syy käydä siellä, koska olen seurannut yhtä nuorta yrittäjää jo reilun vuoden Facebookissa ja myös Instagramissa.
Kun kerroin mukanani olleille messuvierailijoille, että mennään E-halliin ja astuimme toisesta sisäänkäynnistä, toinen heistä sanoi: "Tämähän on ruoka-osasto", johon vastasin, ettei ole vaan täällä on muutakin ja nähtävästi he uskoivat, sillä he lähtivät kiltisti kierrokselle.

Kuten kuvasta näkyy, että E-halliin pääsee kahdesta sisäänkäynnistä ja jos menee toisesta sisäänkäynnistä, niin vierailija saattaa luulla olevansa ruokahallissa. Kannattaa katsoa opasteita, jotka kertovat, mitä kulloinkin halli sisältää kuten tämä E-hallin opastustaulu kertoo, että siellä on tosiaankin jotain muuta kuin ruoka-osasto Deli.

Niin, menin katsomaan yhtä tamperelaista näytteilleasettajaa nimeltään Roosa Blom, joka on nuori vaatetusartesaani vuodesta 2013 ja hän valmistui yrittäjäksi viime keväänä 2015, mutta on ollut päätoiminen yrittäjä tammikuusta 2014. Hän tekee laukkuja ja kukkaroita turvavöistä. Aivan, turvavöistä! Tästä nähdään, että kaikesta voi tehdä ihan mitä vaan. Hän on aina tehnyt vaikka mitä kierrätysmateriaaleista ja turvavyöt tulivat silloin kuvaan ja silloin hän keksi tehdä niistä laukkuja ja kukkaroita. Hän työskentelee kotonaan, omassa työhuoneessaan ja laukkujen kehyksest puristetaan Nokialla ja hänellä on jälleenmyyjjiä ympäri Suomea.

Seuraan Roosaa hänen sivuilta, Roosa B.:n Facebookin sivua ja myös Instagramia, joissa Roosa kertoo, mitä on tulossa ja niistä selviää, missä on jälleenmyyjiä ympäri Suomea.
Kannattaa tykätä hänen Facebookin sivua, sillä siellä on arvonta, joka käynnistyy, kun tykkääjiä on 1.000. Itse odotan yhtä uutta tuotetta, joka on tulossa toivon mukaan jo tänä vuonna.

Tänään sunnuntaina vielä ehtii nähdä Roosaa ja hänen tuotteita
Suomen Kädentaidot-messuilla klo 10 - 17 
E-hallissa osasto E123Loput E-hallin kuvista tulee myöhemmin, kun nyt täytyy rientää taas sinne messuille.
Tulkaa tekin sinne vaikka tekemään jouluostoksia niin ei tarvitse stressata jouluostosten kanssa joulukuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.