maanantaina, kesäkuuta 24, 2013

Jouluaattoon on 6 kuukautta - karmeat joulupuserot

Juu, tottakai nautitaan nyt kesän lämmöstä ja kesäsateista, mutta minulle tuli mieleen, josko alkaisin suunnittelemaan joululahjojen tekemisen hyvissä ajoin. Tämä ajatus pulpahti mieleen, kun heitin isot kultaiset joulupallot (osa niistä menneet rikki) roskiin viime lauantaina. 

Niin, jouluaattoon on 6 kuukautta ja se tuntuu kaukaiselta asialta, mutta joillekin voi tulla kiire keksiä ideoita joululahjoja varten. Äkkiä ne kuukaudet/viikot kuluvat nopeasti...
Tänään joku vinkkasi tästä sarjakuvasta, jota olen aiemmin seuraillut.
Siellä on yksi hyvä, joka sopii tähän otsikkoon. 
Lisää mummomaisia tarinoita voit katsoa täältäMinä haluaisin neuloa puseron tai villatakin, mutta minut tuntien se jäisi taas keskenkeräiseksi. Isot työt jäävät usein kesken, mutta pienet työt tulee melkein aina tehtyä.

Laitoin googleen sanaksi sweater ja jossain välissä tuli vastaan rumat joulupuserot, jotka ovat järkyttävän ja hullunkurisen näköisiä, mutta muistakaamme, että silloin oli muotia ja joulumieliset ihmiset käyttivät näitä hilpeitä puseroita saadakseen joulumieltä. Tänä päivänä nuo rumat puserot saavat ihmiset kauhistelemaan tai naureskelemaan tai hihittelemään omille retromuistoille. Tärkeintä on se, että lämmin pusero lämmittää aina, on se minkä näköinen tahansa.

Jos ei halua neuloa sellaisen ruman joulupuseron, niin aina voi ostaa puseroita täältä ja kokea retrohetken ruma joulupusero päällä.

Täältä galleriasta löytyy kyllä joitakin ihania villapuseroita, mutta niiden puseroiden omistajat ovat eri mieltä.

Knit sweater -haulla löytyy kauniita puseroita ja villatakkeja, joista voi saada erilaisia ideoita omiin puseroihin.

1 kommentti:

  1. Ihania nuo rumat villapaidat! Voisin ostaa itselleni niistä monta, pidettäväksi töissä lasten kanssa ennen joulua ;) Täytyy laittaa osoite talteen.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.