sunnuntaina, joulukuuta 01, 2013

Joulumyyjäiset Lempäälässä

Olin varma, etten ehtisi käymään joulumyyjäisissä Lempäälän manttaalitalossa, mutta ehdinkin käydä pikaisesti. Korusiskot järjesti tapahtuman ja siellä oli ihania myyntipöytiä.Oli ihania käsitöitä ja leipomuksia. Mielestäni käsin tehdyissä tuotteissa olisi saanut olla enemmän hintaa. Esim. yhdellä pöydällä oli kankaasta ja vanusta tehtyjä kuusia, jotka olivat upeita. Niiden kappalehinta oli 7 euroa. Mielestäni kankainen kuusi olisi saanut olla 10 - 15 euroa kappaleelta. Ne kuuset olivat parempia kuin tavarataloissa myytävät kuusituotteet.

Upeita rottinkituotteita, virkatttuja mattoja ja koreja. Virkattu Tähti-matto maksoi 75 euroa, joka on mielestäni sopivan hintainen, kun itsekin olen virkannut Juhannusruusu-maton harmaasta ontelokuteesta. 

Yksi oli tehnyt piirakkasukkia ja hän ei tiennyt sukan mallin nimeä ja kertoi, että löysi neulemallin vanhasta lehdestä ja yllätyi, kun kerroin niiden olevan piirakkasukat.
Piirakkasukkaparin hinta oli 13 euroa ja lankana oli Novita 7 veljestä. 
Minulle tuli hyvä mieli, kun katselin upeita käsitöitä. Olisin voinut ostaa kaikilta pöydiltä, mutta ei ollut käteistä mukana ja oli kiire viedä myyjäisiin tylsiintynyt tytär juna-asemalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.