maanantaina, joulukuuta 02, 2013

Luonnonkauniit neuleet

Esittelen myös tämän kirjan, minkä sain Juju-kerhon liittymislahjana.
Silmiäni hivelee kauniisti otetut kuvat kauniissa paikoissa.


Koko kirja sisälsi kauniita kuvia, joista pidän paljon.
Ohjeet löytyvät vasta kirjan lopussa eivätkä kuvien vierestä, kuten useimmissa käsityökirjoissa on.
Kirjassa on vain kolme väriä.

Luonnonvalkoinen, harmaa ja beige löytyvät kyllä kotoa, mutta ei niin samalla tavalla kuin muissa kodeissa, joissa nuo kolme väriä hallitsevat suurimman osaksi.
Kotona seinät ovat kylläkin valkoisia ja harmaita. Kalusteet ovat valkoisia paitsi keittössä tamminen keittiöpöytä tuoleineen ja tamminen lasivitriini. Keittiön maton väri on tummanvioletti kuten myös pöytäliina verhoineen on tummanvioletin värisiä ja niissä on Marimekon unikko-kukat, joiden värit ovat beige, harmaa ja vaaleansininen.
Olohuoneessa on beigenvärinen sohva ja tummanharmaa matto. Verhojen ja tyynyjen värit ovat olleet vihreät kesäisin ja lilansävyiset talvisin.
Makuuhuoneessa: parisänky ja kaksi kirjoituspöytää ovat valkoisia ja päiväpeitto on luonnonvalkoinen. Makuuhuoneen ikkunaa reunustaa lila-musta-valkoiset verhot.

Neuletöissä suosin enemmän harmaata ja beigeä, mutta olen neulonut paljon muista väreistä. Vihreä, lila ja ruskea ovat suosikkiväreäjäni. En ole vielä löytänyt sopivaa luonnonvalkoista väriä neuletöihini. 

1 kommentti:

  1. http://lankakorisekaisin.blogspot.fi/2013/12/sama-haaste-2x.html
    Löytyisi haaste blogista, teeppä jos tahot :)

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.