torstaina, joulukuuta 12, 2013

Kiireinen joulukuu jatkuu yhä

Applen kannettava tietokone hajosi osittain viime viikolla ja sen mukana meni kahden vuoden takaiset tiedostot, kuvat ja yli 200 neuleohjetta pdf-tiedostoina. Voitte varmaan kuvitella suuren harmistukseni, kun varmuuskopiointia ei pystytty tekemään. Tänään se kovalevy hajosi täysin. Katsotaan, pitääkö hommata uusi kovalevy vai hommaanko uuden Applen kannettavan tietokoneen. Kirjoitan tätä tekstiä Samsungin tabletilla.

Uusi koti löytyi viime tipassa (eilen) ja ehdimme jo jännittää, olisimmeko kodittomia ajalla 16.12.2013 - 7.1.2014 ja ehdimme jo vuokrata ison varastotilan kaikkia tavaroita ja huonekaluja varten. Tämän nykyisen asunnon ehdimme myydä ja sovimme jo, että asunto olisi tyhjä 15.12. mennessä, mutta saamme asua täällä 20.12. asti. Voimme tehdä muuttoa rauhassa ensi maanantaista perjantaihin, huh. 

Tänään ehdin kirjoittaa osoitteenmuutosilmoitukset joulutervehdyksen kera kaikille, jotta minun ei tarvitsisi tehdä sitä muuton jälkeen.

Vietämme siis joulun uudessa kodissa, jossa on lattialämmitys koko asunnossa ja maalämpö toimittaa sähkön. Nykyisessä asunnossa sähkö tulee maakaasun kautta ja sähkölasku on ollut edullinen (600 euroa/vuosi). Vllasukkia on silti täytynyt vetää jalkaan heti herättyäni syksystä kevääseen kylmän laminaattilattian takia. Uudessa kodissa villasukkia ei tarvita enää ja vanhenevan koiran kelpaa maata lämpimmällä lattialla.

Kakkosautokin, Volvo, myytiin tänään pois, koska en ole tarvinnut sitä sen jälkeen, kun lopetin vakituisen työpaikan Hämeenlinnassa vuosi sitten. Volvo oli tyhjän panttina liki 10 kk, joten myimme pois.

Paljon menetyksiä tässä kuussa,  mutta ne saadaan takaisin eri tavoin. 

Joululahjatkin ovat ostamatta,  mutta ne tehdään heti muuton jälkeen pahimpaan jouluruuhkaan, puuh.

Lisää juttuja tulee joulun jälkeen ja silloin kerron, kuka voitti arvonnan ja mitä hän saa lahjaksi.

Hyvää Joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.