perjantaina, tammikuuta 17, 2014

60 Quick Baby Blankets

Viime syyskuussa kävin Jyväskylässä ja Titityy-lankakaupassa näin nämä kolme 60 Quick Knits-kirjaa, joissa on Cascade 220 -langasta tehtyjä neuleita ja toivoin, että ne suomennettaisiin pian.
Kotiin palattuani tutkin netistä, millaisia nämä kirjat ovat ja yllätyin, että näitä on jo kuusi kirjaa. Päätin tilata myöhemmin ja kokeilla myös Cascade 220-lankaa, joka on perulaista pehmeää villalankaa. Lanka myös huopuu kauniisti ja toimii hyvin kirjo- ja pintaneuleissa. Pehmeä villalanka sopii myös lasten neuleisiin ja kestovaippoihin. Yllätyin myös, kuinka monta väriä löytyy tälle langalle. Ainakin 200 eri väriä kuten tästä linkistä näkee
http://www.cascadeyarns.com/cascade-220.asp
Sieltä löytyy myös ilmaisia ohjeita

60 Quick Knits -sarja by Cascade Yarns

Vuodenvaihteessa päätin tilata yhden englanninkielisen kirjan tästä sarjasta ja se on vauvapeittokirja. Mielestäni se on helpoin kirja koko sarjasta ja saa nähdä, miten onnistun englanninkielisten ohjeiden kanssa ja riittääkö kärsivällisyyteni.
Rakastan vauvapeittoja vaikka itselläni ei ole enää pieniä vauvoja, mutta ystävien vauvoille voin neuloa ja virkata. Vauvapeittojen ohjeista saa myös hyviä ideoita vaikka huiviin tai torkkupeittoon tai muihin neuleisiin.
Pitäisi käydä Lankaidea-lankakaupassa katsomassa Cascade 220-lankaa ensimmäistä peittoa varten.


Muutama kuva vauvapeittokirjasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.