keskiviikkona, tammikuuta 08, 2014

Vyyhtitelineet ja langankerijä

Mieheni parkasi, kun hain vyyhtitelineet matkahuollosta pari päivää ennen itsenäisyyspäivää ja hän sanoi, ettei lisää muuttotavaroita saa tulla ennen muuttoa. Löysin vyyhtitelineet tori.fi -sivuilta ja myyjän kanssa meni ajatukset vähän ristiin postimaksuissa. Halusin maksaa hänen tilille tavaran hinnan ja normaalit postikulut ennen kuin hän lähettäisi nämä matkaan, mutta hän lähetti jo ne matkaan postiennakolla, ja matkahuollossa ihmettelin lopullista hintaa. Siis lunastushinta olivat melkein 25 euroa postituksesta plus vyyhtitelineiden hinta! Lähetin myyjälle kauniisti kirjoitetun palautteen (en kirjoittanut "#¤&#"!-tyyliin) ja hän pahoitteli väärinkäsitystä ja selvisi myös, ettei hän ole postittanut paljon tavaraa kuin harvakseltaan, joten hän ei ole postituksen ammatilainen ja minähän olen postittanut vaikka mitä ja tiedän hinnoista, jopa tämän vuoden uudet postihinnat.
Tänäänkin Siwan myyjä ei tajunnut, kun sanoin:"Ykkösluokan 1,40 euron postimerkki, kiitos." Hänen piti kysyä kaksi kertaa ennen kuin tajusin sanoa hänelle, että postitan jotain, mikä on alle 100 grammaa ja hän tarkisti vielä postihinnastosta. Juu, hän vastasi ja antoi vihdoinkin 1,40 euron edestä postimerkkejä. Hänhän on Postin/Itellan tiskillä Siwassa, joten olisin odottanut, että hän olisi hintatietoinen vaikka vuosi on vasta alussa.

Näitä en ole vielä kokeillut tähän päivään mennessä
Hain mieheltä salaa postista yhden paketin 12.12.2013, kun mies ei halunnut lisää muuttotavaroita, ja kotona hän huomasi paketin ja ihmetteli, mihin oikein tarvitsen tätä kapistusta ja pitihän päästä kokeilemaan samana iltana, jotta mieheni ymmärtäisi tämän kapistuksen merkityksen.

Ostin tämän käytetyn langankerijän eläkkeelle siirtyneeltä
ompelukonekauppiaalta (miespuoliselta).
Ehdin keriä jo Utuna-lankavyyhdin vieriväksi pallokeräksi
Nyt on kaunis lankakerä, joka ei vieri helposti.


Toissayönä kyllästyin neulomiseen, joten käytin aikani lankajämien kerimiseen.
Näitä kauniita lankajämiä on kiva ottaa käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.