perjantaina, toukokuuta 01, 2015

Keväinen pipo - Silje

Kun näin tämän pipokuvan, päätin tehdä puuteriroosan sävyisestä alpakkalangasta ja neulomisvaiheessa en tiennyt vielä, kuka olisi keväisen pipon uusi omistaja.


Kun sovitin pipoa päähäni, päätin, että äitini saisi tämän pipon äitienpäivälahjaksi. Sovitusvaiheessa en ollut tehnyt vielä ruusuketta.


Nyt ruusuke on tehty ja kiinnitetty. En virkannut suurta ruusuketta, koska en halunnut korkata toista kerää eli kerän loppulanka meni pieneen ruusukkeeseen. Pieni ruusuke on kuitenkin nätti, vai mitä?


Royal Alpakka -lankaa meni 49 gramman verran 3 mm pyörö- ja sukkapuikoilla. Lisäsin kaksi kertaa 6 kerroksen mallikuvion, ja tuli sopivan pituinen. Silje-pipon ohje löytyy täältä Lankavan sivuilta.

Nyt täytyisi jatkaa sukkatehtailua, sillä sohvapöytämme pursuaa muutamasta sukkaprojektista ja yksi tossupari odottaa edelleen ompelua ja viimeistelyä. Olen jotenkin kyllästynyt neulomaan sukkia viime aikoina. Minun tarvitsisi varmaan tehdä jotain muuta, kenties yhtä peittoa ja ehkä huivia. Tai siirtyisin lukemaan kirjoja kunnolla.

Toivotan kaunista toukokuuta ja tulevaa äitienpäivää kaikille lukijoille! 

3 kommenttia:

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.