sunnuntaina, lokakuuta 04, 2015

Roosanauha 2015 Tampereella

No niin, tässä on niitä kuviani, joita olette varmaan odottaneet kauan. Yleensä laitan kuvia yksitellen, mutta päätin tehdä muutaman kollaasin, koska otin niin paljon kuvia ja halusin jakaa kuvani teidän nähtäväksenne.

Kun olin kuvannut parin tunnin ajan Tampereen keskustassa, kävelin kohti Verkarantaa ja yllätyin, että Tammerkosken rannalla oleva käsi- ja taideteollisuuskeskus Verkaranta -rakennuksessa on myös taitokeskus, jossa on Roosanauha-kampanja. Sinne kannattaa mennä katselemaan, tekemään ostoksia ja myös kahvittelemaan lounaskahvilassa. En ole koskaan kävellyt sen rakennuksen ohi, vaikka olen asunut Tampereella 2000-luvulla (Pirkanmaalla jo 13 vuotta).
Näyttelytiloja on siellä, mutta en laita niistä kuvia, vaan suosittelen menemään ja katsomaan, mitä siellä esitellään kuin vain myytäviä tuotteita. Kun kerroin ottavani kuvia blogia varten, niin minut ohjattiin myös yläkertaan, ja heti rappusten jälkeen oli Roosa nauha-kampanja vastassa ja vasemmalla kutomo, jossa kudotaan mattoja ja muuta pientä.

Verkaranta

Alakerta  -katutaso

Yläkerta
Olisin jäänyt kahvittelemaan sinne, mutta minulla oli kiire TaitoShopille, koska sen jälkeen oli mentävä tyttäreni kouluun, jossa järjestettiin kotiväenilta opiskelijoiden vanhemmille. Verkarannasta ei ole pitkä matka TaitoShopille kuin muutama sata metriä ja niiden välissä on hotelli Ilves (sen takana Koskikeskus). Taidan kahvitella/lounastaa Verkarannassa seuraavan kerran, kun käyn Tampereella.

Näyteikkuna oli taas laitettu kauniiksi kuten ennenkin ja astuessani sisään olin hieman tyrmistynyt, sillä en osannut odottaa tällaista pöytää, jossa oli vähemmän lankoja kuin edellisinä vuosina. Toivuttuani pienestä järkytyksestä kysyin myyjältä, missä on edellisvuosien loput sukkalangoista, joita kaipaan kovasti. Myyjä vastasi, että ne ovat alhaalla ja huokasin helpotuksesta, ja menin alas katsomaan ja siellä oli myös valmiita Roosa nauha-neuleita.
Kun olin valinnut kahden paketin sisällön arvontaa varten, huomasin, että kassan yhteydessä on vielä kaksi edellistä ohjevihkosta: sukkaohjekuvastoja, joita minulla on jo. Ostin itselleni vain uusimman ohjekuvaston, koska olin jo päättänyt ostaa myöhemmin Roosa pirkka -lankaa ja Roosa nauha- sukkalankaa Lempäälässä, sillä lempääläisenä haluan tukea paikallista taitokeskusta.

Kun olin maksanut ostokseni, kävelin kohti Tullintoria ja huomasin pian, että rakennuksen takana, kulmassa näkyy Roosa nauha-kampanjan neuleita ja tietenkin otin nopeasti kuvia. Mietin jopa, oliko siinä ikkunalla sukkia myös kahtena edelllisenä vuotena. Täytyy muistaa katsoa ensi vuonna, koristellaanko myös sitä ikkunaa.

Näyteikkuna

Yläkerta - katutaso

Alakerta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.