keskiviikkona, marraskuuta 16, 2016

Valmistautuminen Suomen kädentaidot-messuille

Olen käynyt Suomen kädentaidot -messuilla joka vuosi vuodesta 2010 ja tämänvuotisen messutapahtuman minun piti jättää väliin monesta syystä. Kuinkas ollakaan, olen taas lähdössä sinne perjantaina, sillä sain tiedon viime perjantaina, että pääsen sinne ilmaiseksi blogistina.

Suomen kädentaidot-messujen sivuilta löytyy 10 vinkkiä onnistuneeseen messukäyntiin ja kokeneena messukävijänä valmistauduin jo muutamaan asiaan.

Viime viikonloppuna kirjoitin ylös kiinnostavien messuosastojen, enimmäkseen lankakauppiaiden messuosastojen numerot ylös ja ensimmäistä kertaa kirjotin ostoslistan valmiiksi, sillä huomasin edellisistä messukäynneistä, että osa ostoksista oli turhia. Päätin kokeilla, miten onnistuisin ostoslistan kanssa ja repsahtaisinko ostamaan muutakin kuin ostolistalla olevat tarvikkeet. Olisin voinut tulostaa messukartan ja merkata ne osastot, mutta meiltä hajosi tulostin viime vuonna ja en ole jaksanut katsella uutta tulostinta. Kuulin jo joulupukilta, että se olisi tulossa jouluna.
Messuilla muuten myydään messuoppaita, joista voi tarkistaa tietyn osaston numeron. Luulen ostavani sen messuoppaan avukseni niin kuin joka vuosi, paitsi viime vuonna en ostanut, kun pärjäsin muistilapun kanssa ja siinä lapussa oli näytteilleasettajien osastonumerot. 


Messueväätkin on jo katsottu valmiiksi, myös hyvät lenkkikengät, jotta jalat kiittäisivät messupäivän päätteeksi. Onnekseni miehelläni on vapaapäivä perjantaina, niin minulla on auto käytössäni ja jätän auton messuhallin lähettyville tai sinne Linnakallion ilmaiselle parkkialueelle, joka on uusi etäpysäköintipaikka. Messukäynnin jälkeen pääsen autolla nopeammin kotiin, jossa odottaa lämmin ruoka valmiina. Ruuan jälkeen taidan saunoa ja laittaa väsyneet jalat jalkakylpyyn. 


Jos näet tämän repun Dermosil-heijastimella, tai katseesi harhailee lattialla ja löytää kenkäni, niin tule vaan rohkeasti juttusille. Tai onhan rinnuksillani blogistin rintamerkki, josta näet nimeni tai mistä minä tiedän, mitä siinä lukee tai miltä se näyttää, kun en ole nähnyt blogistin rintamerkkiä aiemmin. Sen näkee sitten perjantaina. ;)

Nähdään siellä! :)

Muokattu klo 23.50
Mieheni tulosti messukartan töissä ja tuli juuri töistä kotiin ja antoi messukartan käteeni.
Kiitos, rakas mieheni. <3


kaksipuolinen messukartta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.