keskiviikkona, syyskuuta 30, 2015

Liehuvat takit


23.9.2015 oli syyspäiväntasauspäivä, jolloin sanottiin näkemiin kesälle ja siirrytään talveen pikkuhiljaa. Päätin lähteä Tampereelle asioille ja otin järjestelmäkameran mukaan pitkästä aikaa. En ole kuvaillut tällä järjestelmäkameralla kovin paljon ja kameralla on sentään ikää jo kolme vuotta. Olen ottanut paljon kuvia tänne blogiin ja Instagramiin Samsung-älypuhelimella, jolla saan hyviä kamerakuvia. Päätin kokeilla, millaiset kuvaustaidot minulla on järjestelmäkameran kanssa ja ennakoin jo ennen Tampereelle lähtöä, että kehnot taidot, mutta harjoittelemalla taitoni kehittyy, toivottavasti.

Kävin mieheni ja yhden pariskunnan kanssa syömässä ja elokuvissa, joiden jälkeen ajoin noiden takkien alta kotiin ja päätin palata kameran kanssa seuraavalla viikolla. Siis näin nuo takit ensimmäisen kerran vasta 19.9.2015 vaikka nuo takit ovat olleet tuossa kesäkuusta lähtien.
Takkien tarinan voitte lukea tästä KLIK!


Nämä kolme kuvaa otin älypuhelimella ihan varmuuden vuoksi, jos vaikka epäonnistuisin järjestelmäkameran kanssa.
Älypuhelimenlla otetut kuvat ovat käsittelemättömiä, kuten myös järjestelmäkameralla otetut kuvat. 

Päätin koota näistä kuvista diaesityksen, mutta diaesitys elokuvana ei näy niin tarkkaan tässä bloggerissa, joten latasin ensimmäisen elokuvan, jossa ei ole ääntä, Youtube-sivulleni. KLIK!
Millaisia ajatuksia diaesitys synnyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.