maanantaina, lokakuuta 17, 2016

Lempäälän taitokeskus lokakuussa 2016

Kävin katsomassa lokakuun alussa, miltä Lempäälän taitokeskus näyttää Roosanauha-kampanjan aikana ja ostin samalla yhden uutuusvärisen roosanauha-lankavyyhdin (maloppi, se pehmeä kanerva).
Meillä lempääläisillä kädentaitajilla on se onni, että Lempäälässä on taitokeskus, joka myy Roosanauha-tuotteiden lisäksi pirkkalankaa ja muuta sellaista. Siellä asioin muutaman kerran vuodessa, kun käyn asioilla keskustassa.


Nyt siellä on myytävänä Roosanauha-tuotteiden lisäksi valohimmeli -tekemispaketteja ja niitä valohimmeleitä saa kolmena eri versiona. Kannattaa ostaa joko itselleen tai lahjaksi ja tehdä valohimmelin valaisemaan kodin pimeää nurkkaa tai parvekkeelle/terassille. Pst, Turun Taito Shopissa myydään valohimmeliä vain yhtenä versiona, tällä hetkellä. Turkulaiset voivat tulla tänne shoppailemaan, jos eivät halua tilata valohimmeleitä Taito Shopin verkkokaupasta ja täällä Lempäälässä on myös Ideapark-ostoskeskus, jossa lapset voi luistella syysloman aikana, kuten pirkanmaalaiset koululaiset kävivät luistelemassa jo tänään.

Jos valohimmeli ei saa sinua syttymään, niin sieltä taitokeskuksesta saa ainakin Ebba Masalin opetustaulusta tehtyjä sisustustuotteita, joihin naiset hurahtivat viime marraskuun kädentaitomessuilla Tampereella ja sitä hurahtamista en vieläkään ymmärrä, mikä niissä kiehtoo. Maalattuja opetustauluja ja niitä sisustustuotteita keräilijät ja sisustajat ostavat, mutta mikä niissä kiehtoo, siihen en ole vieläkään päässyt perille. Kaipa joskus myöhemmin hurahdan minäkin niihin sisustustuotteihin, ehkä.Roosanauha-langat ohjekuvastoineen löytyy Ebba Masalin -pöydän takaa hyllyltä.


Tervetuloa Lempäälään shoppailemaan! :)
Pst, tämä ei ole maksettu mainos. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.