perjantaina, lokakuuta 07, 2016

Sylin täydeltä Kaupunkilankaa

Tänään perjantaina postinkantaja rimputti ovikelloa ja ojensi lankapaketin käteeni....tai ei ihan, jos puhutaan ihan totta. Vai haluatteko tietää, miten sain paketin, sillä postinkantaja postiautoineen lähti jo pois, kun en avannutkaan ovea? No, saatte nyt tietää vaikkapa perjantain kevennykseksi. Jos ette halua tietää, hypätkää seuraavaan kohtaan. :)
Nimittäin olin suihkuhuoneessa, jo menossa suihkuun, kun ovikello soi ja oli vähän kiire pukea kylpytakki päälle ja juoksin postilaatikolleni ja näin jo kaukaa, miten postinkantaja laittoi postia toisen rivitaloyhtiön postilaatikkoihin ennen kuin lähtisi tältä asuntoalueelta kokonaan pois. Kaivoin pakettilapun postilaatikostani ja juoksin paketilappu kädessäni juuri siihen kohtaan, mihin postiauto kääntyisi pois päin. Heilutin pakettilappua ja postiauto pysähtyi viereeni ja näin ollen sain lankapaketin, eikä minun tarvinnut hakea sen vasta huomenna Siwan postipisteestä. Kyllä kannatti juosta! :D
Onneksi postinkantaja oli naispuolinen ja ymmärsi, miksen avannut ovea heti, kun kerroin syyn. Miespuolinen postinkantaja olisi ehkä enemmän hämmentynyt, kun näkisi minut pinkki kylpytakki päällä juoksemassa postiauton perässä, en tiedä. Täällä "maalla" ei ole väliä, mitä on päällä, kun hakee postin postilaatikosta. Jos asuisin vielä Tampereella, minua pidettäisiin varmaan hulluna, kun samaassa tilanteessa juoksisin pinkinvärinen Ristomatti Ratian kylpytakki päälläni kerrostalosta pihalle/jalkakäytävälle postinkantajan perään ja joku kerrostalokyttääjä olisi nähnyt minut ikkunasta juuri sillä hetkellä ja soittanut heti numeroon 112. Who knows?

Mutta hei, mennään tähän ihanaan lankapakettiin, jonka Kaupunkilanka lähetti blogiyhteistyönä. Ihan sylin täydeltä sukkalankaa ja täytyy nyt keksiä, mitä neuloisin nyt näistä langoista lokakuun ajan. Vaatii vähän totuttelua lankojen nimiin ja koostumuksiin, mutta minulla on nyt helppoa heti alkuun, kun on vain kaksi eri lankaa kokeiltavana: yksivärinen Rotvalli ja kirjava Keskustori. Minusta on niin kiva nähdä näitä lankoja tutuilla nimillä, jotka pirkanmaalaiset, etenkin tamperelaiset tietävät hyvin, mutta valitettavasti nämä langat eivät ole kotimaisia, vaan tulevat Turkista asti. Nämä ovat silti tamperelaisen yrityksen tuotteita ja toimipiste on Nokialla, jonne langat tuodaan Turkista.
Lukekaa lisää Kaupunkilangasta Moron sivuilta.Ilahduin muuten tällä viikolla, kun kuulin, että Pirkanmaan Löytötavarataloihin on tullut joitakin Kaupunkilanka-tuotteita ja itse asun juuri sellaisen lähellä, täältä kotoa sinne on kilometri eli Kuljun Kartanolle. Sinne ja Lempäälän Prismaan on kyllä tullut yksi tuote aiemmin kesällä: Sisäpiha eli sitä kudetta, jota virkataan vaikkapa matoksi. Täytyy mennä ensi viikolla katsomassa, mitä muita tuotteita sieltä löytyy kuin vain Sisäpihaa.

Kannattaa muuten seurata Kaupunkilankaa Instagramissa ja etsiä myös sieltä
#kaupunkilanka -postauksia. Kaupunkilanka löytyy myös Facebookissa.


Jos haluatte nähdä, mitä olen puuhaamassa näistä langoista, niin kannattaa seurata myös minua Instagramissa, sillä saisitte nopeimmin tiedon ennen kuin laitan blogipostauksen tänne, mitä olen tehnyt näistä langoista.

Värikästä viikonloppua kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. Ihanan lankapaketin olet sinäkin saanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko jo keksinyt, mitä teet langoistasi?
   Itse ajattelin aloittaa sukat.

   Poista
  2. Juu,kirjoneulesukat jo puikoilla.;)

   Poista
 2. Kotkan Prismassa oli ainakin Pispala-lankaa, sen huomasin, koska siinä oli niin silmää miellyttävä värimaailma.
  Onkin kiva odotella, mitä langoistasi syntyy.
  Mukavaa viikonloppua.

  Ps- jos olisit ihan maa maaseudulla, tälläisella syrjäisellä kylällä, aamutakissasi postiauton perässä ja kuljettaja olisi mies, olisi joku teräväkatseinen maalaismummu (ehkä entinen postineiti tai sentraalisantra) nopeasti saanut sanan liikkeelle, että rakastajasi perään juoksit vielä aamutakissasi pusua tyrkkäämään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos makeasta naurusta, kun nyt tuli uusi ajatus, mitä naapurit olisivat voineet ajatella minusta juoksemassa postiauton perässä. :D

   Poista
 3. Hihihii! Hienosti sait pelastettua lankapaketin, ihan huippua!
  Onpas hauskaa, me asutaankin melskest naapureina :D Meiltä on kartanolle jotain 25-30km.

  VastaaPoista
 4. Ihania lankoja.
  Näen silmissä sinun juoksemassa postin perässä =)))))

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.