maanantaina, syyskuuta 29, 2014

Lisää pyöröpuikkoja - Hongkongista

Yhtenä kesäpäivänä tuskailin, että minulta loppuivat tarvittavat pyöröpuikot ja sukkapuikot kesken, sillä ne olivat kiinni muissa neuleissa. Laskin tyhjien pyöröpuikkopakkausten avulla, montako työtä oli kesken: 13!
Käsityökassissa on muitakin pyöröpuikkoja, mutta niitä en tarvitse nyt tällä hetkellä, tuskailin.

Päätin olla ostamatta lisää puikkoja ja pyöröpuikkoja ja neuloa kesken olevat käsityöt. Lupaus ei pitänyt, kun ostin  kaksi Knitpron metallisia sukkapuikkoja, joista kerron myöhemmin.
ebay -sivut ovat vaarallisia sivuja, sillä eksyin käsityötarvikkeiden myyntisivuille, kun tilasin vaatteita tyttärelleni Kiinasta asti.Näin nämä pyöröpuikot, päätin tilata heti 17.8.2014, ja ne saapuivat kuukauden päästä 16.9.2014 Hongkongista.
En ole vielä kokeillut näitä pyöröpuikkoja, mutta tuntuma on Novitan ja Knitpron väliltä. Kaapelit eivät ole Novitan lailla jäykkiä eivätkä yhtä pehmeitä kuin Knitpron kaapelit. Huom! Minulla ei ole vielä kokemusta Novitan koivuisista pyöröpuikoista, joiden kaapelin pehmeydestä tai jäykkyydestä en tiedä tällä hetkellä.

Myyjä ei muistanut tarkistaa ennen lähetystä, että pakkauksessa olisi 11 eri kokoa, sillä pakkauksesta löytyi kaksi samanlaista kokoa (nro 6). Pyysin myyjää lähettämään nro 9, mutta myyjä halusi hyvittää vain 50 sentin verran. Olkoon! En viitsi vääntää asiasta.

Niin, tämän pakkauksen hinta oli 4 euroa 2 senttiä plus ebay-maksu yksi euro. Halpa!
Koot 6 - 16

16 = 1,50 mm
15 = 1,75 mm
14 = 2,00 mm
13 = 2,25 mm
12 = 2,75 mm
11 = 3,00 mm
10 = 3,25 mm
9 = 3,75 mm
8 = 4,00 mm
7 = 4,50 mm
6 = 5,00 mm
Kaksi samanlaista kokoa 6 (5 mm) ja nro 9 puuttui

Tämä setti on niin ihana, mutta se maksaa maltaita: yli 260 euroa!
Ebayssa näkyy olevan alle 100 euroa ja jopa 75 euroa. Saa nähdä, tilaanko ebayn kautta vai en.


Kun löysin samanlaisen tai samantapaisen setin,
niin myöhemmin tuli sähköpostiviesti kiusakseni:
Katsotko yhä tätä?


En lankea tilaamaan, vielä. Olen nähnyt muiden sukkia neulovien naisten tilaavan bambuisia sukkapuikkosettejä, joissa on vähintään 10 kokoa. Itse en innostu tilaamaan bambuisia sukkapuikkoja, mutta minua kiinnostaisi tietää, mitä käsityötarvikkeita, te lukijat, olette tilanneet ulkomailta ja oletteko olleet tyytyväisiä niihin. 

2 kommenttia:

  1. Eipä ole kokemuksia ulkomaisista tilauksista. Ehkä vältän niitä tietoisesti, sillä pyrin tukemaan suomalaisia yrittäjiä (kivijalkoja ja verkkokauppoja).

    Mä itse tykkään bambupyöröpuikoista (KnitPro), sillä niillä on kivempaa neuloa. Vaikka omistaisi tuhansia sellaisia, silti ne loppuvat aina kesken :-D

    VastaaPoista
  2. No nyt sinulla on ainakin reilusti puikkoja. Meillä on täällä joku musta aukko, se tuppaa imemään virkkuukoukut sisäänsä,
    Ulkomailta oon tilannut lähinnä korutarvikkeita mutta myös lankaa. Olen ollut hyvin tyytyväinen ostoksiani.. Toki joskus oma hahmotushäiriö iskee ja onkin tullut ostettua jotakin, jonka käyttötarkoitusta joutuu muuttamaan alkuperäissuunnitelmasta.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.