sunnuntaina, syyskuuta 21, 2014

Verkkokirjoja netistä

Vuosi sitten syyskuussa löysin virkkauksen verkkokirjan Issuu-palvelusta, enkä aavistanut silloin, että tämän verkkokirjan sivulta löytyisi ihania verkkokirjoja. Klikkaa kuvaa, niin pääset katsomaan tuota kirjaa.
http://issuu.com/talpa/docs/262_patrones_crochet

Vasta viime kesänä tajusin, että lisää verkkokirjoja löytyisi verkkokirjan alta selaamalla alaspäin.
Paras tapa olisi kirjoittaa crochet-sanan hakukenttään, jos etsii virkkauskirjoja. Allaolevassa kuvassa olen kirjaantuneena sisällä.

Hakusana tuo upeita virkkauskirjoja ja myös lehtiä esiin.


Esimerkiksi tämä kirja on tullut suomennettuna ja hankin kirjan kesällä 2013.


Kas, tämä kirja löytyy kokonaisena verkkokirjana.
Klikkaa alleolevaa kuvaa, niin pääset katsomaan verkkokirjaa.

http://issuu.com/ramonaleeuw/docs/144_crochet_motifs


Liian paljon ihania virkkauskirjoja löytyy, kun selaa niitä verkkokirjan alta. Entäpä, jos haluaa löytää neulekirjoja? Kirjoita hakusanaan knitting ja löydät taas ihania verkkokirjoja ja -lehtiä.
Huomioi, etteivät kaikki verkkokirjat ja -lehdet näy aina kokonaisina. Joitakin kirjoja saatetaan näyttää vain  4 - 6 aukeaman verran, sama koskee joitakin lehtiä.

Itse huokailen, mistä löydän lisää aikaa näille verkkokirjoille, kun internet on niin täynnä ihania ohjeita. Itse olen miettinyt, pitäisikö minun pitää vaikkapa kahden kuukauden tauon nettimaailmasta ja käpertyä jonnekin mökille tekemään käsitöitäni rauhassa. Tuskin se onnistuisi tai onnistuu vasta, kun olen eläkkeellä. Ei sitä koskaan tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.