torstaina, syyskuuta 18, 2014

Roosanauha Lempäälässä

Tänään kävin asioilla keskustassa ja kävin samalla Lempäälän taitokeskuksessa, joka on mukana Roosanauha-kampanjassa. Kun saavuin sinne myymälään, ihmettelin, mihin ihana lankakauppa hävisi ja myyjä kertoi, että se lopetti viime joulukuussa. Harmi, koska siinä myymälässä oli erilaisia lankoja, mutta onneksi taitokeskus jatkaa lankojen ja käsityötarvikkeiden myyntiä, valitettavan pienemmällä valikoimalla. Trikoo- ja ontelokuteita on myös myytävänä onnekseni, sillä olen ajatellut kutoa mattoa/mattoja siellä taitokeskuksessa, josta voin ostaa ontelokuteita. Saa nähdä, milloin aloitan mattojen kutomisen.Roosalankavalikoima esillä ja taustalla on trikokuteet
Ostin kaksi eriväristä harmaata lankaa ja makeaa kahvia.
Sain yhden ohjeen mukaani. 
Makea Roosa-kahvi,
jossa on vaniljaa, kaakaota ja kermaa.

Ihmettelen vain, miksei sukkaohjekuvastossa ole kaikki ohjeet, sillä osa ohjeista löytyy nettisivuilta tallennettavaksi ja tulostettavaksi. Täältä löytyy 14 eri ohjetta, joista 7 on viime vuodelta.

Tämä kuva on viime vuodelta ja tässä on ne 7 ohjetta,
jotka piti tallentaa tai tulostaa itselleen. 

erilliset ohjeet vuodelta 2013
Vasta tänä aamuna katselin sukkaohjekuvastoa ja tämä sukkaohje pisti silmääni, sillä olen pöllöfani. Tätä sukkaa neulotaan kaksinkertaisella langalla 3,5 mm puikoilla. Täytyy miettiä kahta eri väriä tähän malliin, kun nuo värit eivät mieleeni.

Mallin nimi pöllö

2 kommenttia:

 1. Minäkin viimevuonna ostin 3 vyyhtiä noita Roosa-nauha-lankoja, enkä ole vielä saanut yhtäkään vyyhtiä sukan malliin, hyi minua kun olen laiska. Olen tulostellut noita ohjeitakin mutta kaikkea ei yksi ihminen kerkiä. Minulla on niin suuret lankavarastot että pitäisi elää 100-vuotiaaksi ja ehkä ylikin että saisin kaikki neulottua. Sekin vielä kun tykkään vallan ohuista langoista neuloa, niin ei tule äkkiä valmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ostin kaksi eri vaaleanpunaista lankaa viime vuonna ja aloitin tekemään yhtä sukka ja se jäi kesken. :D
   Pitää neuloa sen loppuun ja tehdä myös toisen sukan. Minullakin on liikaa lankaa että pitäisi neuloa ne kaikki pois, mutten ehdi neuloa ja virkata.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.