torstaina, syyskuuta 18, 2014

Vihdoin minulla on oma kone!

Tänään hain uuden kannettavan Pirkkalan Verkkokauppa.com -liikkeestä, kun Applen kannettava hajosi viime joulukuussa. Olen pärjännyt ilman omaa konetta 9 kuukautta ja nyt mieheni huokaisee helpotuksesta, että hän saa pöytäkoneensa omaan käyttöön eikä vaimonsa käy enää silloin tällöin "sotkemassa" hänen konetta.

Näin pääsen myös bloggailemaan omassa rauhassa tällä yrityskäyttöön tarkoitetulla tehokkaalla kannettavalla koneella kuin Lenovo Thinkpad Edge 540. Ette varmaan tiedä, mutta minä olen ihan tietokonenörtti, että tiedän paljon tietokoneista ja niiden ohjelmista Windowsin ja Applen kanssa. Mieheni joskus kysyy apuani tietokoneongelmissakin. Vaatimukseni oli se, että koneessa piti olla Windows 7 pro. Yleensä koneissa on valmiina asennettuna Windows 7 home tai Windows 8, joista en ihan innostu. Vain yrityskäyttöön tarkoitetuissa koneissa on pro-versio ja siksi hankin tämän, vaikka en ole vielä yrittäjä ja saa nähdä, tuleeko minusta ikinä yrittäjä. Olenhan käynyt yrittäjän kurssin viime vuonna.


Kun asensin tätä konetta, niin mieheni toivoi, että testaisimme, kuinka Chromecast toimisi kannettavan ja television välillä. Tänään ostin tämän vastaanottimen ja testasin heti mieheni toivomuksesta. Hyvin näyttää toimivan esim. Netflixin kanssa tai erilaisten nettisivujen kanssa. Nyt mieheni jätti minut rauhaan tutustumaan tähän koneeseen ja asentelemaan tarvittavia ohjelmia. Yllätyin, että Lenovolla on oma pdf-ohjelma, mikä on hyvä juttu, koska en välittäisi käyttää Adobe Reader X-ohjelmaa. Tällä Lenovon pdf-ohjelmalla voin laittaa tiedostoja pdf-tiedostoiksi.
Olen tyytyväinen tähän koneeseen, toistaiseksi.

Testaus käynnissä -
chrome-selainikkunan kautta jako televisioon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos, kun kommentoit.